RESTUDY BETALINGSVILKÅR

Kortnummer og udløbsdatoen finder du altid på forsiden af dit betalingskort. Kortnummer indtastes altid uden mellemrum. Kontrolcifre finder du på bagsiden af dit kort, jvf. informationen herover. Betalingen posteres på dine kontoudtog som “DK restudy.dk”
Betalingen foregår over en SSL-krypteret forbindelse. Betalingen er godkendt af Nets.

Du køber ydelsen af Restudy Aps (CVR Nr.: 3256 2078) Teglvænget 29, 7400 Herning.

Accept af vores brugervilkår og Handelsbetingelser

Ved oprettelse af en profil på Restudy har du godkendt vores brugervilkår. Dette gør du igen når du køber et abonnement. Samtidigt accepterer du nedenstående handelsbetingelser for køb af en online service.

Automatisk fornyelse af abonnement

Ved køb af et restudy abonnement til dig selv, vil vi automatisk forny det med den valgte abonnementsperiode samme dag, dit abonnement udløber. Du kan altid skifte mellem de tilbudte abonnementer.

Du kan altid slå den automatiske fornyelse fra og til i dine kontoindstillinger. 
Når dit abonnement er tæt på at udløbe, modtager du e-mails, som fortæller dig, at inden længe vil vi forny dit abonnement.

Køber du et abonnement til en anden, vil der ikke ske automatisk fornyelse, men brugeren vil få en e-mail, der oplyser, at abonnementet snart udløber.

Opsigelse af medlemskab og bindingsperiode

Du kan ikke opsige dit medlemskab eller abonnement. Såfremt du ikke vælger at forny dit medlemsskab vil dit abonnement til videoerne på Restudy udløbe efter den købte abonnementsperiode. Du beholder din profil, og kan stadigt deltage i vores community. Kun adgangen til videoerne er betalingsbetinget.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Indmeldelsen er bindende fra det øjeblik, der første gang logges ind på profilen. Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte medlemsperiode.

Procedure for abonnementshævning

Beløbet for dit abonnement vil blive hævet på dit oplyste betalingskort inden for 14 dage efter dit køb. Der vil blive hævet for hele den valgte abonnementsperiode ved abonnemmentets start. 

Fortrydelsesret

Dette køb er som udgangspunkt omfattet af Forbrugeraftalelovens regler om 14 dages fortrydelsesret. Denne digitale tjenesteydelse, som du er ved at købe, tages i brug straks efter købet. Da du umiddelbart efter, at købet er gennemført, har adgang til betalingsydelserne på www.restudy.dk, skal du derfor som betingelse for adgangen til www.restudy.dk, og brug af abonnementet, acceptere at fraskrive dig din fortrydelsesret.