Lær fra dine kollegaer

LÆR FRA DINE KOLLEGAER

Introduktion til flipped classroom

12:20, Jan. 2014
Introduktion til en didaktisk model om flipped classroom. Eksempler på programmer og værktøjer som du kan bruge og som hjælper dig med at integrere flipped classroom i din undervisning.

Flipped Learning i DR2 morgen-tv

9:45, Jan. 2014
Nyhedsindslag om Flipped Classroom på Roskilde Gymnasium. Mange elever er stressede og har problemer med koncentrationen. Du kan høre mere om hvordan eleverne oplever Flipped Classrooom som en hjælp i klassen.

What a “flipped” classroom looks like

7:41, Dec. 2013
Clintondale gymnasiet i USA var den første helt flippede skole i 2013. Hør om hvordan de startede med at flippe, om deres udfordringer og erfaringer. (video på engelsk)Flipped learning - Pædagogisk dag

3:03, Nov. 2014
Lyt til et kort interview med en lærer fra Nykøbing F. Katedralskole. Interviewet omhandler erfaringer med flipped classroom i gymnasiet.

The Flipped Class Solves the Problem of Differentiation

2:25, Feb. 2012
Hør om Flipped Classroom og differentiering mellem forskellige niveauer i klasseværelset. Både læreren og eleverne giver deres mening til kende (video på engelsk)

21st Century Classroom

2:16, Sep. 2012
En gymnasielærer taler om videoers vigtige rolle i klasseværelset i dag. Han taler om hvordan videoer kan differentere og aktivere selvinstruerende og visuel læring (video på engelsk).Teaching Today with Ann MacMullan

4:32, Aug. 2014
Det er omdiskuteret at teknologi ikke fører til mirakler med det samme. Det er en proces og ændringer tager tid. Efter det første år har skolen opnået forbedrede resultater ved at inddrage teknologi i undervisningen (video på engelsk)

An Introduction to Technology Integration

4:52, Dec. 2012
Lærerne taler om hvordan man kan integrere teknologi i klasseværelset, og hvordan teknologi hjælper med at forbinde og interagere med eleverne, så de opnår større udbytte. (video på engelsk)

Introduction to Our Flipped Classroom

9:59, Jul. 2012
En sproglærer forklarer sine elever om den nye undervisningsform - flipped classroom. Denne video kan give inspiration til hvordan du kan introducere Flipped Classroom til dine elever. (video på engelsk)

Vil du vide mere? læs mere her: 


 

Flag
Videoer
Dokumenter
Tilhørende quizzer
Spørgsmål
Del
Steps