Hvad er Restudy?

Restudy er en læringsplatform af undervisningsmateriale, der viser fagligt indhold henvendt til elever i 7. klasse i grundskolen til og med elever i 3.g på gymnasiet. Undervisningsmaterialet præsenteres visuelt for eleverne i form af videoundervisning, som gør det let at forstå og giver en afveksling for eleverne.

Med Restudys læringsplatform er vidensdeling let og understøtter elevernes egen læring. Restudy udfordrer den enkelte elev på eget niveau og i et tempo, som passer eleven. Underviserne får rammerne til at være nysgerrige, passionerede og eksperimenterende i undervisningsvideoerne, som gør det interessant for eleverne at se.

Restudys brugervenlige platform giver mulighed for at oprette, tilpasse, organisere og dele eget materiale med andre brugere.    

 

 

Restudy er en unik undervisningsportal

Se vores unikke undervisningsvideoer

På Restudy portalen har du altid mulighed for at gense de lektioner du måske har misset eller glemt. Du bestemmer selv tempo og tidspunkt. Dette kan hjælpe dig, hvis der er et emne, du har lidt svært ved eller bare ønsker opfrisket på ny! Et godt værktøj i hverdagen og til eksamen. 

Test dig selv i vores Quizzer og se dig selv blive bedre!

Kan du genfortælle emnet du lige har gennemgået? Test dig selv i et utal af quizzer fremstillet af lærere og universitets studerende. 

Vælg at tage quizzen som “prøve” eller som “eksamen” og få dine resultater undervejs eller få dem til sidst og få et overblik over dit endelig resultat.

TEST DIG SELV I VORES QUIZZER OG SE DIG SELV BLIVE BEDRE MED RESTUDY!
LIGGER DU INDE MED ET SPØRGSMÅL ELLER ØNSKER DU AT HJÆLPE ANDRE?

Ligger du inde med et spørgsmål eller ønsker du at hjælpe andre?

Så er vores online tutor forum lige noget for dig! Her kan du stille spørgsmål i et åbent forum og få hjælp fra både lærere og andre studerende.

Har du i forvejen styr på tingene og gerne vil hjælpe andre, kan du løbende få besked via mail, når folk har brug for din hjælp. At hjælpe andre som tutor vil øge din indlæring, ved at du lærer fra dig.  

Hvordan kan Restudy gavne dig som:

STUDERENDE

FORÆLDRE

LÆRERE

Hvad koster det?

Du kan bruge mange funktioner på Restudy gratis, men for at kunne se vores videoer, er det nødvendigt at have et abonnement til hjemmesiden. Mange skoler giver i dag alle deres elever gratis adgang til Restudy.
Er du en af de uheldige, hvor skolen ikke har adgang, har du stadig mulighed for at købe et privat abonnement. Priserne kan ses her under:

Ingen videoadgang

-

QUIZZER

MATERIALER

UPLOAD DINE EGNE VIDEOER

TUTOR FORUM

Medlemskab - 1 måned

VIDEOADGANG**

QUIZZER

MATERIALER

UPLOAD DINE EGNE VIDEOER

TUTOR FORUM

*Abonnementet vil automatisk blive fornyet ved udløb. Dette kan til en hver tid slås fra under dine kontoindstillinger.
Du kan læse mere om vilkårene under vores betalingsvilkår.

**Danmarks største online videoundervisnings portal med over 2.000 undervisningsvideoer fordelt på 22 forskellige fag til grundskoleniveau 4. – 10. klasse og på gymnasieniveau til og med 3.g..