Stort udvalg af videoer fra 7. klasse til 3.G på Gymnasiet.

På Restudy.dk finder du et stort bibliotek af videoer målrettet mod studerende fra 4. klassetrin og op til 3.g på gymnasiet. Vores videobibliotek dækker langt de fleste emner i pensum og understøtter en varierende og individuel undervisning, der giver mulighed for en dybere indsigt i de enkelte emner. Med Restudys store udvalg af videoer kan du og dit barn få lektiehjælp til det fag i sidder og arbejder med.

Restudys værdifulde funktioner

  • Videoerne er kapitelopdelt, så I nemt kan finde det I søger
  • Skift billede imellem tavle og underviseren, da vi lærer forskelligt
  • Quizfunktion til at teste forståelsen af emnet
  • Livliner til rådighed, hvis man sidder fast i en quiz
  • Stort fællesskab, hvor tutorer hjælper med svære spørgsmål   
ER DET SIKKERT AT KØBE ET ABONNEMENT HOS RESTUDY?

Er det sikkert at købe et abonnement hos restudy?

Du kan trygt handle med Restudy.
Se vores betalingsvilkår her.

Udtalelser fra andre studerende:

“… Jeg har også brugt Restudy utrolig meget til eksamen, hvor det har hjulpet mig så meget med at forstå emner, som jeg ikke har fået forklaret i skolen eller ikke forstået ordentligt. Jeg ville ikke vide, hvad jeg skulle have gjort uden. Jeg har allerede anbefalet Restudy til flere af mine venner, og jeg vil bestemt ikke stoppe med at gøre det, da det er en kæmpe hjælp. Min mor og far er også skilt, og da jeg bor hos min mor og hun ikke kan hjælpe gevaldig meget med mine lektier osv., så er Restudy bare en god ven at have, der altid kan hjælpe. Videoerne passer også altid til det man har om i skolen, så det er bare perfekt.”

Louise Guldborg / Sønderborg Statsskole

“Jeg har brugt Restudy rigtig meget her i 2.g, da det gik op for mig i 1.g, at jeg nogle gange, skulle have de ting vi lærte i undervisningen at vide, på en anden måde. Så i stedet for at blive frustreret over at jeg ikke forstod det helt i timerne, tænkte jeg bare på, at når jeg kom hjem, ville jeg gå på Restudy og dermed forstå det bedre. Restudy har været en tryghed for mig og jeg synes at siden fungerer rigtig godt, med de forskellige muligheder, som i tilbyder, bl.a quizzer og forløb.”

Signe Kragh Drongesen / Viborg Gymnasium og HF

“Jeg synes siden er god på mange måder, da det er lærere der underviser, og ikke blot lektiehjælpere som er studerende. Man får en fornemmelse af hvilke krav, der bliver stillet til en i forbindelse med faglig kunnen, både i timerne og når det gælder eksamen, og jeg ser eksamensvideoerne her på siden. Jeg er rigtig glad for det, da man ikke kan få hjælp hos sine forældre i alt, når det kommer til gymnasiet.”

Sara Chebli / Århus Statsgymnasium