RESTUDY ER ET VÆRKTØJ, IKKE EN ERSTATNING

Restudy er et værktøj, ikke en erstatning

Restudy er et værktøj, som kan bruges aktivt sammen med den daglige undervisning. Restudy er derfor ikke en erstatning for de lærere, der hver dag gør en stor indsats, for at hjælpe de unge godt igennem uddannelsessystemet, men et supplement til undervisningen. Vi leder altid efter nye lærere som finder videomediet spændende og interessant. Har du lyst til at prøve kræfter med at stå foran kameraet, er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere. 

Restudy er perfekt til Flipped Learning / Classroom

Restudy er det perfekte værktøj, hvis du som så mange andre også er fortaler for “Flipped Classroom” konceptet. Med Restudy har du mulighed for, at få eleverne til at se en video om emnet hjemmefra, og lade dem huske og forstå. På den måde har du som lærer mulighed for at fokusere på at anvende, analysere, vurdere og skabe debat om emnet i timerne. Dette gør ikke bare undervisningen mere spændende, det åbner også op for mange flere muligheder!

Læs mere
RESTUDY ER PERFEKT TIL FLIPPED LEARNING / CLASSROOM
HVORDAN VIRKER RESTUDY?

Hvordan virker det?

Hvis din skole har Restudy, og I har behov for at få en gennemgang af anvendelsesmulighederne af Restudy, er I altid velkommen til at skrive til os på support@restudy.dk. Vi kommer gerne ud og laver en gennemgang af Restudy og dens funktioner for jer, så I kan føle jer bedre klædt på til at bruge det i undervisningen.

Giver din arbejdsplads ikke gratis adgang til Restudy?

Så har du altid mulighed for at købe et privat abonnement som alle andre, eller I kan skrive til salg@restudy.dk for et uforpligtende tilbud på Restudy til netop jeres skole!

Ingen videoadgang

-

QUIZZER

MATERIALER

UPLOAD DINE EGNE VIDEOER

TUTOR FORUM

Medlemskab - 1 måned

VIDEOADGANG**

QUIZZER

MATERIALER

UPLOAD DINE EGNE VIDEOER

TUTOR FORUM

*Abonnementet vil automatisk blive fornyet ved udløb. Dette kan til en hver tid slås fra under dine kontoindstillinger.
Du kan læse mere om vilkårene under vores betalingsvilkår.

**Danmarks største online videoundervisningsportal med over 2.000 undervisningsvideoer fordelt på 22 forskellige fag til grundskoleniveau 4. – 10. klasse og på gymnasieniveau til og med 3.g..