Se vores videoer på farten med Restudy

Se vores videoer på farten

Som studerende er du ofte på farten, og du bruger måske en del tid på transport. Udnyt spild- og ventetiden med at få direkte lektiehjælp fra din telefon. Se en af Restudys mange videoer om det emne du arbejder med i skolen, eller gennemgå det emne du har svært ved, hvor og hvornår du vil.

 

Restudy kan forbedre dine karakterer

Sidder du fast i dine lektier eller med en aflevering, så kan du altid finde hjælp på Restudy. Brug vores store videobibliotek til at få genfortalt et emne eller en teori, så du kan komme videre med dine opgaver. Det er derfor 84 % af vores brugere fortæller os, at de har forbedret en eller flere af deres karakterer ved brug af Restudy.

RESTUDY KAN FORBEDRE DINE KARAKTERER
Giver din skole gratis adgang til Restudy?

Giver din skole gratis adgang?

Der er allerede en del skoler og gymnasier i Danmark, som abonnerer på Restudy. Alle studerende, som er tilknyttet en skole eller et gymnasium med Restudy abonnement, har gratis adgang til vores videomateriale.* Er du i tvivl om din skole giver adgang, kan du spørge din lærer eller skrive til os på support@restudy.dk

* Der kan forekomme variation i, hvilke videoer du har adgang til, at efter om din skole har aftale igennem Alinea eller direkte med Restudy.

Ingen videoadgang

-

QUIZZER

MATERIALER

UPLOAD DINE EGNE VIDEOER

TUTOR FORUM

Medlemskab - 1 måned

VIDEOADGANG**

QUIZZER

MATERIALER

UPLOAD DINE EGNE VIDEOER

TUTOR FORUM

*Abonnementet vil automatisk blive fornyet ved udløb. Dette kan til en hver tid slås fra under dine kontoindstillinger.
Du kan læse mere om vilkårene under vores betalingsvilkår.

**Danmarks største online videoundervisningsportal med over 2.000 undervisningsvideoer fordelt på 22 forskellige fag til grundskoleniveau 4. – 10. klasse og på gymnasieniveau til og med 3.g..